Üdvözöljük webáruházunkban!

ONLINE RENDELÉS 00:00 - 24:00
Telefonos rendelés, Ügyintézés H-P.:08:00-16:30
Üzlet nyitvatartás: H-P:08:00-17:00 | Szombat: 08:00-12:00

Székesfehérvár, Mártírok útja 9
06 (20) 3993-717

Üres

Szentkirályi KF-QUANTUM 60 kapálógép 6 kapatagos

KAEF4000

6 kapatag | 770mm | B&S675 190cm3 motor

Elérhetőség: Szerszamdoboz Szentkirályi KF-QUANTUM 60 kapálógép 6 kapatagos Raktáron

Webshop árak

Listaár: 179 900 Ft

Akciós ár: 142 900 Ft

Az akciós ár érvényes 2017-12-31-től 2018-01-31-ig, illetve a készlet erejéig.
Az árak az áfát tartalmazzák!

Legyen Ön az első aki értékeli ezt a terméket!


Kedvezőbb árat kérek Máshol olcsóbban látta? Kedvezőbb árat szeretne?
 • Hívjon minket: 0620 3993 717 vagy
 • Kattintson "Kedvezőbb ajánlatot kérek" gombra!
 • Egyedi ár kérést csak 20000Ft feletti értékre tudunk elfogadni
 • OR

    Szentkirályi KF-QUANTUM 60 kapálógép 6 kapatagos Szentkirályi KF-QUANTUM 60 kapálógép 6 kapatagos

  Magyar gyártmány

  A KF típusú kisgép háztáji gazdálkodók, kiskerttulajdonosok és üdülőtelekkel rendelkezők talajápolási, gyomirtási munkáit könnyíti meg.

  • Előzetesen felszántott, vagy felásott kert megmunkálására való, legfőképp rotációs talajművelésre,a föld feltörésére nem alkalmas.
  • A megfelelően művelt talaj szerkezete és gyommentesítése nagymértékben befolyásolja a termés mennyiségét, esetenként a minőségét is, így a gép nem csak a nehéz testi munkát igénylő kapálást könnyíti meg, hanem jelentős termésnövelő hatást is eredményez.
  • A géppel a használati utasítás áttanulmányozása után minden 18 éven felüli személy dolgozhat. Korszerű kialakítású, üzembiztos. A vele szemben támasztott követelményeknek megfelel. Szerkezeti felépítése, könnyű kezelési és mozgatási lehetősége alkalmassá teszi kiskertek, szőlők, gyümölcsösök, melegházak talajművelésére.
  • Nagyüzemi használatra a gép nem alkalmas.
  • A forgómozgást végző kapáló elemek kései rög- és gyommentes talajfelületet biztosítanak. A gép felépítése olyan, hogy természetes elhasználódás, kopás után felújítható és újkori üzembiztonsággal üzemeltethető.
  • A kapa művelési mélysége 4-22 cm között változtatható, a talaj kötöttségi fokának megfelelően.
  • Az alapgéphez csatlakoztatható adapterek lehetővé teszik a többcélú felhasználást. Segítségükkel a kiskertekben végzett talajápolási, szállítási munkák nagymértékben megkönnyíthetők. 

  MŰSZAKI LEÍRÁS

  A gép fő erényei közé tartozik az egyszerű kezelhetőség és a kis szállítási helyigény. A szétszerelés egyszerűen és gyorsan elvégezhető a kettős félbilincsen lévő szárnyas csavar oldásával, a bilincs levételével és az egybeépített motortolókar egység felfelé emelésével. A műveletet szerszámok nélkül egy ember könnyen elvégezheti. A tolókar csatlakozásának fogazott kialakítása biztosítja, hogy bármely terepen vagy művelési rendszerben a kezelő személy azt igényének megfelelően beállíthassa. A széles karterpesztés biztos fogást és stabil járást ad a gépnek. A meghajtómotor kimenő főtengelyéhez a hajtóműtengely kúpos tengelykapcsolóval csatlakozik. A tengelykapcsoló oldását a tolókaron lévő kiemelőkar biztosítja, amely lehetővé teszi a motor balesetmentes indítását. A kiemelőkar kiengedésekor a hajtóműház meghajtó tengelyének bordázott végén lévő kúpos tengelykapcsolót a nyomórugó nekiszorítja a ferrodolozott tengelykapcsoló részének. A kapcsolat megcsúszás nélkül biztosítja az üzem közben jelentkező erőátvitelt. A hajtóműházban foglal helyet a csigatengelycsigkerék áttétel, amely a kapatengely fordulatszámát vagyis a motorfordulat 1/ 24-ed részét adja. A csigatengely és a csigakeréktengely két oldalon mélyhornyú golyóscsapággyal csapágyazott, ami biztosítja az együtt járást és ezáltal a magasabb élettartamot. A motor, a tolókar és hajtóműház összekapcsolódását a tengelykapcsoló ház /12/ biztosítja. Ez a megoldás más típusú, hasonló elrendezésû stabil motor felszerelését is lehetõvé teszi. A kaparendszer különböző kötöttségű talajok esetén is egyenletes talajművelést biztosít, de nem talajforgató. A rotáció 2- 2, vagy 3- 3 sor kapaegységből áll típustól függően. A művelési szélesség a kapaegységek számának változtatásával a kívánt méretre állítható, de min. 2- 2 sor szükséges. A hasznos kapaátmérő megfelelő művelési mélységet biztosít. A sárvédő lemezhez /15/ típustól függően adunk műanyag toldatot /83/ is. Meghibásodás esetén a szervizhálózat alapgépre és motorra tagozódik, a jótállási jegyen felsorolt szervizek nem mindegyike jogosult a motorok javítására. A motorhibák javítását a motorokról szóló gépkönyvben leírt márkaképviseleteken keresztül lehet elérni. 

  BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

  A zajszintből adódóan a gép csak szakaszos üzemmódban üzemeltethető. A kapálógépet csak és kizárólag a talaj művelésére szabad használni. Minden egyéb más jellegű használat tilos! Kipufogódob nélkül a gépet üzemeltetni nem szabad. A gépet csak 18 éven felüli személy üzemeltetheti! Ügyeljünk arra, hogy a működtetésben lévő kapálógép előtt senki se tartózkodjon! A munka során előálló rendkívüli helyzetben a kapálógépet azonnal állítsuk le. A motort zárt helyiségben nem szabad beindítani. A motor üzemanyagtartályának beöntő nyílását mindig zárva kell tartani. Járó motor mellett sohasem szabad tankolni. Tankolásnál a dohányzás tilos! Karbantartási, tisztítási, javítási, beállítási munkákat csak leállított motor mellet szabad végezni, a gyertyapipát is le kell húzni. Az üzemanyag-tároló hordót az üzemanyag kivétele után azonnal le kell zárni. Kérjük, üzem közben ne nyúljon a kipufogóhoz, hengerhez, mert égési sérüléseket okoz. Üzem közben a burkolatokat eltávolítani tilos! Minden csavart és anyát szabályos időközökben fix meghúzásra ellenőrizni kell. A tolókarok által meghatározott biztonsági távolságot üzem közben be kell tartani. A járó gépet ne hagyjuk őrizetlenül! 

  TARTOZÉKOK JEGYZÉKE

  • Gyertyakulcs+ tüske
  • Kapatagok
  Szentkirályi KF-QUANTUM 60 kapálógép 6 kapatagos

  Szentkirályi KF-QUANTUM 60 kapálógép 6 kapatagos. 6 kapatag | 770mm | B&S675 190cm3 motor

  • Ár: 142900 HUF - Rendelhető
  • Márka: Szentkirályi
  • Típus: Szentkirályi KF-QUANTUM 60 kapálógép 6 kapatagos
  • Cikkszám: KAEF4000
  Terméknév Szentkirályi KF-QUANTUM 60 kapálógép 6 kapatagos
  Garancia Információ 1 év gyártói garancia
  Műszaki adatok
  Motor típusa B&S Quantum 60
  Motor Egyhengeres n.gyütemű léghűtéses benzinmotor
  Gyújtógyertya Champion RCJ8, Briggs FP25CR, Bosch VSR
  Gyertyahézag mm-ben 0,76
  Ajánlott üzemanyag 90 és 95 oktánszámú ólommentes benzin
  Motorolaj Castrol, Schell, Agip SAE 15W40
  Hajtóműolaj Hykomol 0,5 l vagy 0,3 l
  Tengelykapcsoló Száraz kúpos
  Hajtómű 1:24
  Tolókar állítási módja kézzel
  Rotáció 2x3
  Oldaltárcsa van
  Hossza mm-ben 1200
  Magassága mm-ben 830
  Munkaszélesség mm-ben 770
  Munkamélység mm-ben 220
  Rotáció ford-perc 100-130
  A gép tömege kg-ban ~46
  Hengerűrtartalom ccm 190
  Max.teljesítményKW 3,7
  Max.forg.nyom. Nm”2600/ford 7,7
  Benzintank űrtartalma literben 1,5
  A motor tömege kg-ban 10,9
  Motorolaj mennyisége literben 0,6
  Hangnyomásszint a kezelőnél 103 dB(LWA)
  Információ Nincs
  Cikkszám KAEF4000
  Vágható anyagok No

  Kérjük írja meg értékelését

  Ön erről a termékről fog értékelést írni: Szentkirályi KF-QUANTUM 60 kapálógép 6 kapatagos

  Milyennek értékeli ezt a terméket az alábbi szempontok alapján? *

    1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
  Minőségi mutató
  Ár-érték arány
  Használhatóság
  Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció