Üdvözöljük webáruházunkban!

ONLINE RENDELÉS 00:00 - 24:00
Telefonos rendelés, Ügyintézés H-P.:08:00-16:30
Üzlet nyitvatartás: H-P:08:00-17:30 | Szombat: 08:00-12:00

Székesfehérvár, Mártírok útja 9
06 (20) 3993-717

Üres

Stanley Szorítók, satuk

A Stanley óriási termékválasztékából a 'kéziszerszám' szekció rendelkezik az egyik legrégebbi múlttal, így rengeteg tapasztalat és több nagyszerű fejlesztés segíti a Stanley mérnökeit. A Stanley szorítók és satuk rengeteg méretben és fajtában kaphatók: C-szorító, szalagos szorító, kioldó szorító, gyorszáró satu vagy a hobbi és profi satu. Mind a szorítók, mind a satuk a munkadarab megfelelő rögzítését szolgálják, így elsődleges azok tartóssága és minősége, a Stanley-nél ez pedig különösen fontos. A rozsdamentes nehézfém szorítók és satuk mind a profi, mind a hobbi felhasználók számára óriási segítséget nyújtanak akár a fűrészelésben, akár a csavarozásban, vagy a ragasztásban. A 10 cm-es hobbi satutól, a 90 cm-es kioldó szorítón át a 4,5 m-es szalagos szorítóig minden megtalálható a kínálatban, ahhoz, hogy a vásárolt szerszám a maximális támogatást nyújtsa a választott alkalmazási területen. A Stanley munkadarab rögzítők széles választékát megtalálhatja Áruházunkban.

23 termék

Grid  List 

Set Descending Direction

23 termék

Grid  List 

Set Descending Direction

Stanley Szorítók, satuk. A Stanley óriási termékválasztékából a 'kéziszerszám' szekció rendelkezik az egyik legrégebbi múlttal, így rengeteg tapasztalat és több nagyszerű fejlesztés segíti a Stanley mérnökeit. A Stanley szorítók és satuk rengeteg méretben és fajtában kaphatók: C-szorító, szalagos szorító, kioldó szorító, gyorszáró satu vagy a hobbi és profi satu. Mind a szorítók, mind a satuk a munkadarab megfelelő rögzítését szolgálják, így elsődleges azok tartóssága és minősége, a Stanley-nél ez pedig különösen fontos. A rozsdamentes nehézfém szorítók és satuk mind a profi, mind a hobbi felhasználók számára óriási segítséget nyújtanak akár a fűrészelésben, akár a csavarozásban, vagy a ragasztásban. A 10 cm-es hobbi satutól, a 90 cm-es kioldó szorítón át a 4,5 m-es szalagos szorítóig minden megtalálható a kínálatban, ahhoz, hogy a vásárolt szerszám a maximális támogatást nyújtsa a választott alkalmazási területen. A Stanley munkadarab rögzítők széles választékát megtalálhatja Áruházunkban.

  • Legkedvezőbb ár: 530 FtHUF
Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció