Stanley Fogók

A Stanley-nél rengeteg termék kapható, többek között: műszerek, szerszámtárolók, lámpák, állványok és nem utolsósorban a kéziszerszámok. Azok a kéziszerszámok, melyek 1843 óta, a cég alapítása óta piacra kerülnek, így több, mint 160 év fejlesztése és tapasztalata áll rendelkezrésre előállításuk során. A több ezer féle és fajta szerszám közül az egyik legnagyobb választéka a fogóknak van, a fogóknak pedig rengeteg fajtája: kombinált fogó, csípőfogók, zárófogók, szigetelt nyelű fogók vagy hosszú orró fogók. Minden fogónak megvan a maga előnye: a MaxSteel csípőfogók a legkeményebb acéllal is megbirkóznak, a VDE sorozatban szereplő fogók nyele 10.000 V feszültség ellen is maximális védelmet nyújtanak, míg a 'MOLE' zárófogók a lapos felületen való zárásra lettek kifejlesztve. A fogók nyele csúszásmentes gumírozással van ellátva, így munka közben nem kell attól félnie, hogy kicsúszik a szerszám a kezéből. A Stanley fogók óriási választéka megtalálható Áruházunkban, ahol minden alkalmazási területre megtalálja az Önnek való fogót.

8 Item(s)

Grid  List 

Set Ascending Direction

8 Item(s)

Grid  List 

Set Ascending Direction

Stanley Fogók. A Stanley-nél rengeteg termék kapható, többek között: műszerek, szerszámtárolók, lámpák, állványok és nem utolsósorban a kéziszerszámok. Azok a kéziszerszámok, melyek 1843 óta, a cég alapítása óta piacra kerülnek, így több, mint 160 év fejlesztése és tapasztalata áll rendelkezrésre előállításuk során. A több ezer féle és fajta szerszám közül az egyik legnagyobb választéka a fogóknak van, a fogóknak pedig rengeteg fajtája: kombinált fogó, csípőfogók, zárófogók, szigetelt nyelű fogók vagy hosszú orró fogók. Minden fogónak megvan a maga előnye: a MaxSteel csípőfogók a legkeményebb acéllal is megbirkóznak, a VDE sorozatban szereplő fogók nyele 10.000 V feszültség ellen is maximális védelmet nyújtanak, míg a 'MOLE' zárófogók a lapos felületen való zárásra lettek kifejlesztve. A fogók nyele csúszásmentes gumírozással van ellátva, így munka közben nem kell attól félnie, hogy kicsúszik a szerszám a kezéből. A Stanley fogók óriási választéka megtalálható Áruházunkban, ahol minden alkalmazási területre megtalálja az Önnek való fogót.

  • Legkedvezőbb ár: 2 770 FtHUF
Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció