VÁLASSZON AZ ALÁBBI ALKATEGÓRIÁKBÓL

Milwaukee Hálózati gépek

A Milwaukee amellet, hogy az akkus gépeket igen nagy ütemben fejleszti a hálózati gépeket sem hanyagolja el. A Milwaukee sarokcsiszolók igen széles választékát vonultatja fel 1000-2600W-ig. A legtöbb Milwaukee sarokcsiszoló FIXTEC rendeszerrel van ellátva vagy AVS renszerű vibráció csillapítással. A Milwaukee sarokcsiszolók a legkeményebb igénybe vételre lettek fejlesztve. Az ütvefúró választék is igen széles. Ebben a kategóriában a Milwaukee 700-1400W-ig kínál ütvefúrókat és ütvefúró funkció nélküli gépeket. A Milwaukee hálózati gépek közt megtaláljuk a faipari gépeket mint pl. excentercsiszoló, körfűrészek, gérvágók, szúrófűrészek, orrfűrészek. Nem maradhatnak ki a kínálatból az igen magas minőségű Milwaukee fúró-vésőkalapácsok sem mind SDS-Plus mind SDS-Max befogással. A fémiparnak ajánl a Milwaukee sarokcsiszolókat, fémvágó fűrészeket, gyorsdarabolókat, egyenes csiszolókat.

Termékek 1-től 36-ig összesen:162

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Ascending Direction

Termékek 1-től 36-ig összesen:162

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Ascending Direction

Milwaukee Hálózati gépek. A Milwaukee amellet, hogy az akkus gépeket igen nagy ütemben fejleszti a hálózati gépeket sem hanyagolja el. A Milwaukee sarokcsiszolók igen széles választékát vonultatja fel 1000-2600W-ig. A legtöbb Milwaukee sarokcsiszoló FIXTEC rendeszerrel van ellátva vagy AVS renszerű vibráció csillapítással. A Milwaukee sarokcsiszolók a legkeményebb igénybe vételre lettek fejlesztve. Az ütvefúró választék is igen széles. Ebben a kategóriában a Milwaukee 700-1400W-ig kínál ütvefúrókat és ütvefúró funkció nélküli gépeket. A Milwaukee hálózati gépek közt megtaláljuk a faipari gépeket mint pl. excentercsiszoló, körfűrészek, gérvágók, szúrófűrészek, orrfűrészek. Nem maradhatnak ki a kínálatból az igen magas minőségű Milwaukee fúró-vésőkalapácsok sem mind SDS-Plus mind SDS-Max befogással. A fémiparnak ajánl a Milwaukee sarokcsiszolókat, fémvágó fűrészeket, gyorsdarabolókat, egyenes csiszolókat.

 • Legkedvezőbb ár: 21 900 FtHUF
Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció