Üdvözöljük webáruházunkban!

ONLINE RENDELÉS 00:00 - 24:00
Telefonos rendelés, Ügyintézés H-P.:08:00-16:30
Üzlet nyitvatartás: H-P:08:00-17:00 | Szombat: 08:00-12:00

Székesfehérvár, Mártírok útja 9
06 (20) 3993-717
VÁLASSZON AZ ALÁBBI ALKATEGÓRIÁKBÓL

Üres

Milwauke Akkus gépek

Milwaukee Akkumulátoros Csomagok Egyedi Árakon!

Milwaukee Akkumulátoros Gépcsomagok

Milwaukee akkumulátoros szerszámgépek. A Milwaukee által gyártott Akkus fúró-csavarbehajtók, ütvecsavarozók, sarokcsiszolók, fúrókalapácsok, fűrészek legyen az M12 -es vagy M18 kivitel megállja a helyét szinte minden iparágban. Ezeket a Milwaukee akkumulátoros gépeket két kivitelben készülnek már ami a motor illeti azaz: szénkefementes vagy hagyományos szénkefés motorral. A szénkefementes motorokkal szerelt Milwaukee akku gépek egy töltéssel hosszabb ideig tudnak dolgozni azaz jobban kihasználják az akkumulátor kapacitását, nagyobb nyomatékot biztosítanak és sokkal hosszabb élettartamúak. Minden Milwaukee akkus szerszám RedLithium akkumulátorral van szállítva. A Milwaukee RedLithium akkumulátorok sokkal kevésbé érzékenyek a hidegben való munkára, a beépíetett RedLink Plus elektronika pedig többek közt védi az akkumulátort a kisüléstől vagy túlterheléstől. A Milwaukee akkumulátoros választékában megraláljuk az akkus csavarbehajtókat, fúrókat, sarokcsiszolókat, Milwaukee ütvecsaverozókat, fúrókalapácsokat és egyé speciális Milwaukee akkumulátoros gépeket is. A Milwaukee a világ egyik leginnovatívabb akkus gép gyártója. A Milwaukee megpróbál minen területen az élen járni és ezzel minden szakembernek fejleszeni a legmegfelelőbb gépet. Azaz összeségében a Milwaukee akkus gépei megfelelő választás minden iparos számára. Áruházunk kiemelt Milwaukee viszonteladó és hivatalos Milwaukee áruház és online shop. szerszamdoboz.hu minden ami Milwaukee!

Termékek 1-től 36-ig összesen:510

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Descending Direction

Termékek 1-től 36-ig összesen:510

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Descending Direction

Milwauke Akkus gépek. Milwaukee Akkumulátoros Csomagok Egyedi Árakon! Milwaukee akkumulátoros szerszámgépek. A Milwaukee által gyártott Akkus fúró-csavarbehajtók, ütvecsavarozók, sarokcsiszolók, fúrókalapácsok, fűrészek legyen az M12 -es vagy M18 kivitel megállja a helyét szinte minden iparágban. Ezeket a Milwaukee akkumulátoros gépeket két kivitelben készülnek már ami a motor illeti azaz: szénkefementes vagy hagyományos szénkefés motorral. A szénkefementes motorokkal szerelt Milwaukee akku gépek egy töltéssel hosszabb ideig tudnak dolgozni azaz jobban kihasználják az akkumulátor kapacitását, nagyobb nyomatékot biztosítanak és sokkal hosszabb élettartamúak. Minden Milwaukee akkus szerszám RedLithium akkumulátorral van szállítva. A Milwaukee RedLithium akkumulátorok sokkal kevésbé érzékenyek a hidegben való munkára, a beépíetett RedLink Plus elektronika pedig többek közt védi az akkumulátort a kisüléstől vagy túlterheléstől. A Milwaukee akkumulátoros választékában megraláljuk az akkus csavarbehajtókat, fúrókat, sarokcsiszolókat, Milwaukee ütvecsaverozókat, fúrókalapácsokat és egyé speciális Milwaukee akkumulátoros gépeket is. A Milwaukee a világ egyik leginnovatívabb akkus gép gyártója. A Milwaukee megpróbál minen területen az élen járni és ezzel minden szakembernek fejleszeni a legmegfelelőbb gépet. Azaz összeségében a Milwaukee akkus gépei megfelelő választás minden iparos számára. Áruházunk kiemelt Milwaukee viszonteladó és hivatalos Milwaukee áruház és online shop. szerszamdoboz.hu minden ami Milwaukee!

 • Legkedvezőbb ár: 1 FtHUF
Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció