Karácsonyi AKCIÓ

Karácsony

Hamarosan itt a Karácsony!

Csak rágondolsz, és már érzed is a fenyőgyanta, a fahéj és a mákos bejgli illatát, igaz? Látod magad előtt, ahogy a frissen kibontott gyapjú pulóverben adod át a gondosan csomagolt, piros masnis ajándékodat.

Ehhez azonban még szükség van egy ajándékra!

 

  • Nincs ötleted, mit vegyél apudnak, férjednek, nagypapádnak?

 

Remek ajándékötleteink vannak férfiaknak! Egy igazi férfinak mindig szüksége van SZERSZÁMOKRA, SZERSZÁMGÉPEKRE! Minden pasi szeret barkácsolni a szabadidejében, így mindig kéznél kell lennie egy fúró-csavarbehajtónak vagy kéziszerszám készletnek. Ha esetleg véletlenül még nincs otthon egy, Karácsonyra tökéletes ajándék lehet a Szerszámdoboz Áruház egyik AKCIÓS csomagja! Válogasson kedve szerint, GARANTÁLTAN örülni fognak neki!

 

  • Nagy a rohanás az ünnepek előtt? Nincs időd végigjárni a boltokat? Vagy csak eleged van a hosszú sorokból?

 

Nincs rosszabb, mint a plázákban a Karácsonyi Tömeg. Éppen egy tipikus pasinak való ajándékot keres, de folyton feltartja a sok vásárló? Egymás lábán taposva, egymás arcába lihegve tódulnak az emberek, majd mikor azt hiszi, hogy vége, még órákat állhat a hosszan kígyózó sorokban. A Szerszámdoboz Áruházból akár otthonról, vagy a buszról is válogathat! Webáruházunk 0-24, bárhonnan elérhető, sőt, a rendelés másodpercek alatt elvégezhető! Egy kattintás vagy egyetlen hívás is elegendő, és már indul is a csomag. 

 

  • Kifutott az időből? Már csak pár hét van karácsonyig, de még nincs meg az AJÁNDÉK?

Nemsokára itt a Karácsony, férje/édesapja/nagypapája számára azonban még nem talált megfelelően férfias ajándékot? Ötlete sincs? Itt a megoldás!
Rengeteg Áruházból lehet házhoz rendelni, ebben nem különbözünk. AZONBAN! A rendelt termékeink garantáltan megérkezik Karácsonyig! A rendeléstől számítva akár már a következő munkanapon odaérhet a csomag, így nem kell azon aggódni, hogy valakinek nem jut ajándék.

 

Termékek 1-től 36-ig összesen:40

Oldal:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Set Ascending Direction

Termékek 1-től 36-ig összesen:40

Oldal:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Set Ascending Direction

Karácsonyi AKCIÓ. Hamarosan itt a Karácsony! Csak rágondolsz, és már érzed is a fenyőgyanta, a fahéj és a mákos bejgli illatát, igaz? Látod magad előtt, ahogy a frissen kibontott gyapjú pulóverben adod át a gondosan csomagolt, piros masnis ajándékodat.Ehhez azonban még szükség van egy ajándékra!   Nincs ötleted, mit vegyél apudnak, férjednek, nagypapádnak?   Remek ajándékötleteink vannak férfiaknak! Egy igazi férfinak mindig szüksége van SZERSZÁMOKRA, SZERSZÁMGÉPEKRE! Minden pasi szeret barkácsolni a szabadidejében, így mindig kéznél kell lennie egy fúró-csavarbehajtónak vagy kéziszerszám készletnek. Ha esetleg véletlenül még nincs otthon egy, Karácsonyra tökéletes ajándék lehet a Szerszámdoboz Áruház egyik AKCIÓS csomagja! Válogasson kedve szerint, GARANTÁLTAN örülni fognak neki!   Nagy a rohanás az ünnepek előtt? Nincs időd végigjárni a boltokat? Vagy csak eleged van a hosszú sorokból?   Nincs rosszabb, mint a plázákban a Karácsonyi Tömeg. Éppen egy tipikus pasinak való ajándékot keres, de folyton feltartja a sok vásárló? Egymás lábán taposva, egymás arcába lihegve tódulnak az emberek, majd mikor azt hiszi, hogy vége, még órákat állhat a hosszan kígyózó sorokban. A Szerszámdoboz Áruházból akár otthonról, vagy a buszról is válogathat! Webáruházunk 0-24, bárhonnan elérhető, sőt, a rendelés másodpercek alatt elvégezhető! Egy kattintás vagy egyetlen hívás is elegendő, és már indul is a csomag.    Kifutott az időből? Már csak pár hét van karácsonyig, de még nincs meg az AJÁNDÉK? Nemsokára itt a Karácsony, férje/édesapja/nagypapája számára azonban még nem talált megfelelően férfias ajándékot? Ötlete sincs? Itt a megoldás! Rengeteg Áruházból lehet házhoz rendelni, ebben nem különbözünk. AZONBAN! A rendelt termékeink garantáltan megérkezik Karácsonyig! A rendeléstől számítva akár már a következő munkanapon odaérhet a csomag, így nem kell azon aggódni, hogy valakinek nem jut ajándék.  

  • Legkedvezőbb ár: 12 900 FtHUF
Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció