Üdvözöljük webáruházunkban!

ONLINE RENDELÉS 00:00 - 24:00
Telefonos rendelés, Ügyintézés H-P.:08:00-16:30
Üzlet nyitvatartás: H-P:08:00-17:00 | Szombat: 08:00-12:00

Székesfehérvár, Mártírok útja 9
06 (20) 3993-717
VÁLASSZON AZ ALÁBBI ALKATEGÓRIÁKBÓL

Üres

Honda Fűnyírók

Ha gyönyörű gyepet szeretne karban tartani, semmihez sem hasonlítható, amikor azt egy eredeti Honda fűnyíróval teszi meg.

Minden egyes újítás mögött, technológiát fog találni, ami keresztezi az egész termék palettát. Az új technológiák a versenypályákon és az utakon születnek, és ott vannak tesztelve. Ez tart minket folyamatosan az élvonalban.

Az egyszerű sebességtartó automatika változtatható, vagy pontos sebességet állíthat be 3,5 – 6,5 km/h között az Ön jobb kezénél.

Pénz takarékos, üzemanyag takarékos, pár tulajdonság, amelyet a Honda minőség képvisel, a világ bármely pontján.

Állítható vágásmagasság, nagyobb rugalmasságot biztosítanak a különböző terepviszonyokhoz.

Megbízható, nagy teherbírású acéllemez, lökhárító, megerősített motorágy.

MicroCut Twin Blade System: Dupla pengés technológia finomabb vágást eredményez, így több gyep fér a fűnyíró gyűjtő tasakjába.

19 termék

Grid  List 

Set Descending Direction

19 termék

Grid  List 

Set Descending Direction

Honda Fűnyírók. Ha gyönyörű gyepet szeretne karban tartani, semmihez sem hasonlítható, amikor azt egy eredeti Honda fűnyíróval teszi meg. Minden egyes újítás mögött, technológiát fog találni, ami keresztezi az egész termék palettát. Az új technológiák a versenypályákon és az utakon születnek, és ott vannak tesztelve. Ez tart minket folyamatosan az élvonalban. Az egyszerű sebességtartó automatika változtatható, vagy pontos sebességet állíthat be 3,5 – 6,5 km/h között az Ön jobb kezénél. Pénz takarékos, üzemanyag takarékos, pár tulajdonság, amelyet a Honda minőség képvisel, a világ bármely pontján. Állítható vágásmagasság, nagyobb rugalmasságot biztosítanak a különböző terepviszonyokhoz. Megbízható, nagy teherbírású acéllemez, lökhárító, megerősített motorágy. MicroCut Twin Blade System: Dupla pengés technológia finomabb vágást eredményez, így több gyep fér a fűnyíró gyűjtő tasakjába.

  • Legkedvezőbb ár: 121 920 FtHUF
Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció