Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Kéziszerszámok minden mennyiségben: Stanley!

 (0)    0

  Stanley



Hamarosan érkezik a karácsony, mindenkinél zakatolnak a fogaskerekek, hogy ki mit kapjon ajándékba. Valaki megoldja kicsiben és vesz egy csokit mindenkinek, van, aki elnagyolja, és egy laptopot, TV-t vagy telefont ad a másiknak. És természetesen vannak, akik szívből adnak, méghozzá pontosan olyan ajándékot, melyre a másik fél várt, ácsingózott már hetek, hónapok óta. Vagy egyszerűen ismerjük annyira, hogy tudjuk, szüksége van rá.


Most ebben az utóbbiban próbálok segíteni, hozok néhány olyan Stanley terméket, melyek tökéletesek lehetnek. Főként akkor, ha az illető szeret barkácsolni, fúrni, faragni, szerelgetni.



Vagy csak egy szerszámosládát keres...?


Elsőként ugyanis a Stanley szerszámtárolóit hozom: szortimenterek, övtáskák, hátizsákok, fém és/vagy műanyag szerszámosládák, kofferek, összelegózható gurulós kocsik és vödrök. Azt már összeszedtem, hogy melyik mire jó, illetve mi a különbség közöttük, de most nézzük őket egy kicsit közelebbről.


Nézzünk először egy kisebb szerszámosládát, mely tökéletes lehet egy egyszerű panelban is, hiszen annyira kicsi és egyszerű, hogy biztosan csordultig tudjuk pakolni: egy mérőszalag, két kalapács és néhány fúrószár könnyedén eltűnik benne, sőt, ha egy átlagos panel lakás szerszámkészletében gondolkodunk, az a 2 fogó, meg a 3 narancssárga csavarhúzó is simán bele fog férni.


Stanley Fémcsatos szerszámosláda


Maga a láda külsőre nem tűnik nagynak, a 32 x 18 x 13 cm-es mérete nem fog tudni elnyelni egy akkus csavarbehajtót, azonban sokkal több minden belefér, mint az látszik. A méretéhez képest masszív műanyag külső jól bírja a strapát, ráadásul a kisebbik testvérével ellentétben ő fém csatot kapott, ami tovább növeli a tartósságát. Felül egy könnyű fogantyú segíti a hordozást, míg a doboz fedelén két apró csavartartó rekesz foglal helyet, ahová a tipliket, szegeket, egyéb mütyüröket szórhatjuk.


És ha már csavarok, tiplik, szegek, alátétek és egyéb apróságok... nézzünk egy olyan tárolót, amit pontosan ezek rendszerezésére találtak ki. Erre a feladatra egy profi, kivehető dobozos szortimentert érdemes beszerezni, mellyel egyszerűen, könnyedén tarthatjuk a mütyürjeinket egy helyen, mégis szortírozva. A Stanley 1-92-748 cikkszámú tárolója lehet a legjobb választás, összesen 25 kivehető, különböző méretű rekesszel.


Stanley szortimenter


Az anyaghasználat hasonlóan profi, a bimateriális fogantyúval könnyedén hordozható a doboz, az átlátszó fedél pedig az átláthatóságot biztosítja csukott állapotban is. A rekeszek egyébként véletlenszerűen rendezhetők, kivehetők, ráadásul akkor is a helyükön maradnak, ha néhányat kiveszünk a helyéről. Tökéletes választás, ha idáig össze-vissza egy fiókban voltak a hasonló apróságok, mostantól mindennek meg lesz a pontos helye.


Mint említettem, nem csak ezek a tárolók vannak, de igyekeztem két olyat bemutatni, amelyikre a legnagyobb szükség lehet. A választék hatalmas, több, mint 100 féle és fajta szerszámosláda található a kínálatban, fémből, műanyagból, szortimenterrel vagy anélkül, kéziszerszámoknak, szerszámgépeknek és minden tartozéknak.


Stanley FatMax szerszámtároló kocsi


Ráadásul a Stanley nem csak ládákban erős, a kéziszerszámok kínálata is elég jelentős, a fogók, csavarhúzók, kulcsok, és mérőszalagok mellett kések, reszelők, vésők is megtalálhatók a palettán, a popszegecselőkről, a szorítókról és a lemezvágó ollókról nem is beszélve.


Egy-egy ilyen kéziszerszám tökéletes ajándék lehet férfi ismerőseinknek, akár egyesével, akár készletben választjuk őket. Hozok is néhány tippet!



FatMax mérőszalagok:


A Stanley FatMax egy különleges kategória. Extra tartósság, profi anyaghasználat jellemzi a jelzéssel ellátott eszközöket. A mérőszalagok például egy plusz gumírozást kaptak, így a bimateriális ház sokkal biztosabban áll az ember kezében. Sőt, a szalag is sokkal tartósabb lett, a Blade Armor bevonat 95%-kal csökkenti a törést az első 15 cm-en, a MYLAR bevonat 10-szeres élettartamot biztosít, plusz egy korrózióvédő réteget is kapott a szalag, ráadásul a végzáró kampó 3 pontos erősítésű, ezzel is sokkal ellenállóbbá téve az eszközt a külső behatásokkal szemben.


Stanley mérőszalagok


A Stanley mérőszalagok különlegesen pontos szalagok, megfelelnek az európai Class II pontossági osztálynak, amely maximum 1 mm eltérés t enged meg 3 m hosszon. A Stanley mérőszalagokból egyébként 2, 3, 5, 8, és 10 méteres elérhető, sőt, vannak 20, 30 és 60 méteres, üvegszálas mérőszalagok is, ipari feladatokra!



Kések:


Egy tökéletes kés mindig éles, kis helyen is elfér, és rendkívül tartós. A Stanley-nél tudják mindezt, így minden késüket úgy tervezték, hogy ezeknek a feltételeknek tökéletesen megfeleljenek. Természetesen többféle késből is válogathatunk, a rögzített pengés, a tördelhető pengés, és a visszatolható pengés kések mellett a sport- és zsebkések óriási kínálatából is válogathatunk.


A rozsdamentes acél és a gumírozott műanyag tökéletes kombinációja rejti a pengék többségét, ráadásul a legtöbb a tartalék pengék tárolására is képes. Persze vannak olyan speciális kések is, mint a körpengés kés, a biztonsági kés fóliavágáshoz, a hobby kés vagy a sportkés.



Csavarhúzók:


Készletben vagy egyesével, FatMax vagy sima, szigetelt vagy natúr. Plusz van lapos, párhuzamos, Torx, PZ és PH. Látható, hogy rengeteg verzióból választhatunk, a Cushiongrip csavarhúzók például magas minőségű acélpengét kaptak, a szigetelt verziók akár 10.000V feszültségig ellenállnak, a különleges Polyamid bevonatúak pedig rendkívül ellenállóak az ütés, kopás és nedvesség ellen is.


Stanley csavarhúzók


Nézzük az egyik legkeresettebb csavarhúzót, a Cushiongrip egyik darabját. A bimateriális nyél és a nagyméretű fogantyúrész maximális biztonságot és nagyobb forgatónyomatékot eredményez. A penge rendkívül tartós, a króm-vanádium pengék mágneses hegyben végződnek, melyek kiváló csavarfogást biztosítanak. A praktikus funkciók közül olyanokat érdemes megemlíteni, mint a nyélbe épített nyílás, mellyel könnyedén felakaszthatjuk a csavarhúzót, vagy a típusazonosító megjelölés a nyélen, így könnyedén felismerhetjük, a csavarhúzónk melyik csavarhoz használható.



Kalapácsok:


Felejtsük el a nagypapa garázsában lévő régi, rozsdás, ütött-kopott kalapácsot, a Stanley eszközei nem csupán hasznosak, de rendkívül áramvonalasak és tetszetősek is. Van Antivibe™ acél kalapács, léckalapács mágneses szegtartóval, vibráció tompítású bontókalapács és Compo-Cast™ sörétes kalapács is.


Bár ezt kifejezetten kevesen vennék meg karácsonyi ajándékként, muszáj bemutatnom... Nézzük az egyik legbrutálisabbat, mellyel könnyedén szétverhetünk akár egy autót is. Ez nem más, mint a FatMax bontókalapács, mely összesen 4,5 kg (van 2,7 és 3,6 kg súlyú is), így nem feltétlen kell a saját erőnkre hagyatkozni, komoly segítséget nyújt a kalapács önsúlya is a pusztításban. Mindezt megdobták egy speciális, lekerekített fejformával, mely 2x koncentráltabb erőkifejtést biztosít, így sokkal erőteljesebb ütéseket mérhetünk, mint a versenytársak hasonló szerszámaival.


Stanley Antivibe Bontókalapács


Persze az erő nem minden, komoly hangsúly van a komfortérzeten. Az erős gumírozású nyélrésznek köszönhetően könnyen kezelhető a kalapács hatalmas súlya, ráadásul mindezek mellett egy olyan szemcsetompítású polipropilén nyélről beszélünk, mely ebben a kategóriában világelső. Plusz, a nyél mellett a speciális gallérrész is elnyeli az utórezgéseket, ezzel is védve a felhasználót a káros hatásoktól.


Bár még rengeteg egyéb kéziszerszáma van a Stanley-nak (például gyaluk, ráspolyok, fogó, ollók, szeghúzók), sajnos a mai cikkünkbe csak ennyi fért, folytatás hamarosan!



Akciós termékeink eléréséhez kattintson a gombra.




Lájkolj minket a Facebookon is, hogy le ne maradj a legújabb hírekről, akciókról!





Szerszámdoboz Áruház!


Amennyiben egyéb hálózati gépre van szüksége,
látogassa meg
oldalunkat!


Egyéb Akcióink



Milwaukee Akció

-
AEG Akció
-

Nilfisk-ALTO Akció
- Ryobi Akció

A kommentek nincsenek engedélyezve