Milwaukee® Cordless M18 FUEL™ SAWZALL® szablyafűrész a legjobb vezetéknélküli teljesítménnyel

Milwaukee® Tool folyamatosan "szállítja" az ipar számára a legújabb vezetéknélküli technológiákat. Egy ilyen termék a legújabb akkumulátoros szablyafűrész amely kategóriájának kiemelkedő gépe.  Az új gép 2x hosszabb élettartamot, 30% gyorsabb vágássebességet, és 5x hosszabb fűrészlap élettartamot biztosít.  A M18 FUEL™ SAWZALL® szablyafűrész jelenleg a legerőteljesebb  gép a piacon. 

 

A Milwaukee szablyafűrészek fejlesztése 1951-re nyúlik vissza és SAWZALL® az ipar vezető gépe mind a teljesítmény mind a tartósság területén már több mint 60 éve. A hírnév és a történelem, párosul Milwaukee szakértelmével és mint a vezeték nélküli technológia vezetője , az új Milwaukee ® SAWZALL ® szablyafűrész úgy lett fejlesztve, hogy az  "megváltó" legyen az ipar számára.

Mint minden M18 FUEL ™ termékeket, az új SAWZALL ® szablyafűrészt is úgy tervezték, hogy a világ legigényesebb iparosai számára is megfeleljen. Páratlan teljesítményt nyújt az új kompakt szerkezet, ami egyébként minden M18 FUEL ™ termékek jellemzője. Az új gép három Milwaukee ® által fejlesztett egyedüláló technológiát tartalmaz min a  - a POWERSTATE ™ szénkefementes motor, REDLITHIUM-ION ™ 4.0 Ah akkumulátor és REDLINK PLUS ™ Intelligence hardver-és szoftver technológia az akkumulátorokhoz, amely páratlan teljesítménnyel ruházza fel az akkumulátorokat és növeli azok élettartamát.

A POWERSTATE ™ szénkefementes motor még keményebben dolgozik, hosszabb az életartammal bír, és az akkumulátorok energiáját még hatékonyabban használja ki, így az M18 FUEL ™ SAWZALL ® szablyafűrészei képesek arra, hogy 30%-kal gyorsabb vágájanak és elérjék a néhány vezetékes fűrész teljesítményét. 

REDLINK PLUS ™ Intelligence hardver és szoftver az egyik legfejlettebb elektronikus rendszer a piacon. Ez egy hatékony kommunikációs eszköz, az akkumulátor és a töltő között. Véd a túlterheléstől, túlmelegedéstől és a kisütés ellen. Ezek a védelemek segítenek fenntartani ideális körülményeket és a maximális teljesítményét  biztosítják.

 

Milwaukee REDLITHIUM-ION ™ 4.0 Ah-s akkumulátor akár 2X hosszabb élettartammal bír, mint a hagyományos lítium-ion akkumulátorok és a legjobb teljesítmény nyújtja extrém munka körülmények közt is. A Milwaukee ® REDLITHIUM-ION ™ 4.0 Ah akkumulátor kiválóan működik hűvösebb időben is, akár -20 ° C-ig sem csökken a teljesítmény. 

 

Az M18 FUEL ™ Sawzall szablyafűrész rendelkezik Milwaukee által szabadalmaztatott fogaskerék-védő kuplung rendszerrel, amely felelős teljesítményért  és tartósságért. Ez a technológia párosulva a már említett a POWERSTATE szénkefementes motorral és a és REDLINK PLUS technológiával, akár 5x hosszabb életet biztosítanak. Ezen kívül, a gép extra tömítésekkel és porvédelemmel lett  "felruházva" a freccsenő víz vagy a por ellen.

 

Az új M18 FUEL ™ Sawzall ® szablyafűrész igazi bizonyíték arra, hogy a Milwaukee középpontjában a felhasználó elvárásai állnak és nincsenek kompromisszumok......