Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Új Milwaukee tárolók szerszámokhoz, gépekhez

 (0)    0

  Milwaukee

Ebben a cikkben a Milwaukee két új szerszámtárolóját mutatjuk be, egy "törhetetlen" szerszámosládát és egy szerszámtároló hátizsákot amely akár
laptop tárolására is alkalmas


Milwaukee Szerszámosláda (4932430826)

Milwaukee szerszámosládaMilwaukee hátizsák

Rengeteg cég állítja, hogy a szerszámosládájuk kiállja a nehéz fizikai munka viszontagságait, azonban ezek közül vajon melyik bírna ki 1000 leesést úgy, hogy közben 23 kg (50 lb.) szerszámmal van megpakolva? Ha önnek volt már dolga ilyen ládával, jól tudja, hogy valószínűleg nem sok. Azonban a Milwaukee szerint az új szerszámosládájuk képes erre!

Milwaukee szerszámtároló láda

Az elmúlt évben rengeteg ütött-kopott, esetleg széttörött ládával találkoztunk. Voltak, amik egy teherautó hátulján zötykölődtek, néhány a mindennapi munkától használódott el, de volt, amelyik rögtönzött létraként funkcionált, és úgy sérült meg. Ismerős helyzetek, nemde? Manapság, a pár ezer Ft-os árak mellett, lassan a szerszámosláda értéke az egyetlen, ami időtálló.

Ahhoz, hogy az elején is elhangzó 1000 leesést kibírja, illetve a megígért tartósságot garantálja, a Milwaukee-nál egy igen ütésálló polimert használtak a láda elkészítéséhez, illetve megerősített éleket és sarkokat is kapott. Ezen felül a termék dizájnja is az élettartamot növeli. Ennél a szerszámosládánál a Milwaukee süllyesztett zsanérokat tett a ádára, ezzel megakadályozza a törmelékek bejutását.

A belső kialakításra is kiemelten figyelt a Milwaukee. Az ún. sarokzsebek segítenek a rend és a szervezettség megtartásában.

Milwaukee szerszámtároló láda

A fedélnek is több funkciója van: a belső csavar foglalatokba eszközöket lehet akasztani, illetve a fedélen található horonyot
segítségül hívhatjuk a különböző vágási feladatoknál.

Milwaukee szerszámtároló láda vágáshoz

A láda 66 cm széles, így elég nagy a hosszú és terjedelmes szerszámok, gépek tárolására legyen az akkumulátoros vagy hálózati szerszám, a variálhatóságot pedig egy cserélhető tálca biztosítja. A fedélen található fogantyú gumiborítása a felhasználó biztonságérzetét növeli. Hányszor fordult már elő, hogy a műanyag fogantyú kicsúszott a kezéből, egyenesen a lábára? Ez a megoldás nagyban csökkenti ennek lehetőségét.

Milwaukee szerszámtároló láda felsőfogantyú

Ezen kívül, ha úgy tartja kedve, a két oldalsó markolatot is használhatja a mozgatáshoz.

Milwaukee szerszámtároló láda oldalfogantyú

összességében egy könnyedén variálható, mégis igen robosztus szerszámosládát tervezett a Milwaukee, melyben kicsi és nagy szerszámokat is egyszerűen és szervezetten tárolhatunk.

A Milwaukee Szerszámosládája (4932430826) már kapható a Szerszámdoboz Áruházban! Kérjen Egyedi Árajánlatot!



Milwaukee Szerszámtároló hátizsák (48228200)

Milwaukee hátizsák

Több cég is most dobta piacra az új hátizsákját. A tervezőasztalnál ülőknek azonban nincs egyszerű dolga, hiszen a mai szakember már nemcsak a szerszámait, gépeit, de akár a laptopját, tabletjét vagy kameráját is magával vinné. A Milwaukee szokásához híven egy kicsit később hozta ki a táskát, mint a konkurencia, azonban ismét megérte várni. „A jó munkához idő kell.” Nem voltunk teljesen biztosak benne, hogy a Milwuakee miként valósítja meg a „Nothing But Heavy Duty” elvet egy hátizsák esetében, de állíthatjuk: megtalálták a módját!

Milwaukee hátizsák felhasználó

Kívülről a jól megszokott piros-fekete Milwaukee dizájn köszön vissza, azonban elsőre egy robosztusabb termékre számítottunk. Már el is képzeltük, hogy pakoljuk bele a laptopot, kamerát és egyéb eszközöket. Aztán, amint kézbe vettük, vissza is csöppentünk a valóságba… Ugyanis elég komoly súlya van. Először is egy öntött alapot kapott, ami abban segít, hogy vízszintes talajon sem dől el a táska, illetve egy 1680 D kategóriájú igen tömör, vastag és kemény nylon anyaggal van bevonva. Azonban, ha ön már használt ilyen jellegű táskát, nem lehet meglepő a nagyobb súly.

Aztán… bármerre nézzünk, zsebeket találunk. Mindenhol! A Milwaukee szerint összesen 35-t helyeztek el benne, illetve rajta. Kívül egy nagyot elől, illetve egy kisebb cipzárosat felette. Ezekben tárolhatjuk védőkesztyűnket, de akár INKZALL termékekhez is jó. 2 zseb helyezkedik el oldalt, az egyik a vizespalackoknak, a másik az íróeszközöknek szolgáltat helyet.

Milwaukee hátizsák zsebek

Belül található az összes többi… ha jól számolunk, ez legalább 30 zsebet jelent. Kifejezetten azoknak ajánljuk akik nem csak beleszórják a dolgokat a táskába, hanem szeretik, ha mindennek megvan a maga helye, szeretik a rendet és a szervezettséget. Azonban félreértés ne essen, ebbe inkább a tartozékokat, eszközöket tegyük, a szerszámok tárolására ott a Milwaukee Szerszámosláda. Na de nézzük is: a központban egy nagy zseb található, 2 közepes mindkét oldalon, 10 kisebb körben, 3 cipzáros felül, illetve 5,5 rugalmas pánt. Hogy miért az a fél? Az igazából egy nagyon kicsi pántot jelent a bal sarokban, ahová talán egy INKZALL-t tennék, mást nem nagyon.

Milwaukee hátizsák sok zsebbel


És elérkeztünk a „tech” zsebhez. A Milwaukee mindent megtett, hogy biztonságban érezd a drágább készülékeid, azonban ez nem egy laptop táska. Számunkra egy kissé durva a belső felület, a nylon lehetne puhább, illetve egy kis plusz párnázottság is elférne még…

Milwaukee hátizsák laptop

Nagy előny, hogy a töltőkábeleknek van egy külön kis tároló a táska aljában.

Milwaukee hátizsák töltőhöz

összegezve: a Milwaukeenál komolyan figyelembe vették a kényelmi szempontokat, amellett, hogy egy igen strapabíró és tartós táskát kellett tervezniük. A mellcsat, a pántok és hevederek is a felhasználót segítik a munkában.

A Milwaukee Szerszámtároló hátizsák (48228200) is megtalálható a Szerszámdoboz Áruházban!

A kommentek nincsenek engedélyezve