Üdvözöljük webáruházunkban!

ONLINE RENDELÉS 00:00 - 24:00
Telefonos rendelés, Ügyintézés H-P.:08:00-16:30
Üzlet nyitvatartás: H-P:08:00-17:00 | Szombat: 08:00-12:00

Székesfehérvár, Mártírok útja 9
06 (20) 3993-717

Üres

Aukció szabályzat

Szerszámdoboz aukció 

A licitálási rövid használati útmutatója:

  • Az aukcióban való részvétel elengedhetetlen feltétele a regisztráció, ill. a bejelentkezés
  • Kattintson az aukciós gyűjtő oldalon (http://szerszamdoboz.hu/auction/ )  kiválasztott aukciós termék nevére vagy a képre
  • A termék oldalon tegye meg licit ajánlatát, a megadható minimális licit 100Ft, a maximális 1000Ft (segítségül megtalálhatja az Ön ajánlatának minimum és maximum összeghatárait)
  • A rendszer automatikusan megjeleníti az Ön által megadott licitben használandó nevet.
  • Az Ön által licitált termék licitváltozásáról e-mailben üzeneteket fog kapni
  • Automatikus licit (csak bizonyos esetkben elérhető).Ha beállítja az automatikus licitet, a rendszer automatikusan emeli az Ön licitjét (ha új magasabb licit érkezik) azzal a legkisebb összeggel, ami rendszerben be van állítva, jelenleg 100Ft. Ez mindaddig így történik, amíg az automatikus licit el nem éri az Ön által megadott automatikus licit értékét. Az automatikus licitekről e-mailben értesítést fog kapni
  • A megtett licitértékek kötelező érvényűek, azok módosítására, vagy visszavonására a licit megtétele után nincs mód
  • Az aukciót a legmagasabb licitet tevő licitáló nyeri, az aukció lezárása után a Szervező automatikusan számlázza és szállítja az adott terméket a licitálónak.

 

További útmutatú és részvételi feltételek

Online Aukció Szolgáltatás Üzleti Szabályzat

A szerszamdoboz.hu felhasználási szabályzata:

1. Általános rendelkezések

1.1. Amennyiben, ezen feltételeket csak részben, vagy nem fogadja el, esetleg további kérdései vannak, lépjen kapcsolatba a szerszamdoboz.hu a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek bármelyikén.

1.2. A Szerszamdoboz.hu webáruház (továbbiakban Szolgáltató) fenntartja a jogot jelen Szabályzat bármikor történő módosítására. A Szolgáltató a Szabályzat aktuális verzióját közzéteszi jelen portálon, a módosítás időpontját jól láthatóan feltűntetve. A módosított Szabályzat megjelenését követően azonnal hatályba lép. Az Online Aukciós Szolgáltatás (továbbiakban Szolgáltatás) internetes felületen (http://szerszamdoboz.hu/) minden felhasználó minden esetben és mindenkor az aktuális szabályzatot láthatja.

1.3. A Szolgáltató a résztvevő felek számára az ajánlattételi és megjelenítő felületet szolgáltatja. A Szolgáltató a technikai és termékleírásokban előforduló hibás tartalommal kapcsolatban felelősséget nem vállal.

1.4. Az internet-hálózat-, vagy a végfelhasználók helyi infrastruktúrájának működési zavaraiból fakadó fennakadásokért és esetleges károkért a Szolgáltatót semmiféle felelősség nem terheli és nem is vállal.

1.5. Az Online Aukció Szolgáltatást igénybe vevők saját felelőssége, hogy a licitálás előtt az Online Aukciós Szolgáltatás Üzleti Szabályzatának tartalmát elolvassák és megértsék. Jelen Szabályzat a http://www.szerszamdoboz.hu/aukcioszabaly oldalon olvasható és tölthető le.
 

2. A Szolgáltatás szereplői
 

2.1. Szervező
Az Online Aukció Szervezője az a jogi személy, aki az aukciós kiírást elkészíti. A Szervező a kiírásban definiálja az aukció tárgyát, a hozzá kapcsolódó fizetési, szállítási és egyéb feltételeket. Az aukció lebonyolítási díja a Szervezőt terheli.
 

2.2. Résztvevő
Résztvevő lehet az a magánszemély, jogi személy, vagy jogi személyiség nélküli gazdálkodó szervezet, aki az adott aukcióról tudomást szerez, és ott a Szervező által definiált feltételeket elfogadva, az aukció tárgyát képző termékre.
 

2.3. Szolgáltató
A Szolgáltató az aukciós rendszer üzemeltetője, biztosítja, hogy az aukció lebonyolításához szükséges rendszer, a felekkel megkötött szerződésekben rögzített feltételekkel elérhető legyen a Szervezők es Résztvevők számára.
 

3. A Szolgáltatás célja

3.1. Eladási aukció
Eladási aukció esetén a Szervező célja az aukció feltételeiben ismertetett termék értékesítése.

 

4.Licitálási menete, szabályok

4.1. A licit egy Resztvevő által az aukció során a megadott tételre elküldött ajánlata.

4.2. Licitet tenni csak regisztrált partnereknek lehetséges.

4.3. A licit során Önnek meg kell adnia egy nevet mely szerepelni fog az aukció során az adott terméknél (Ajánlattevő)

4.4. Amennyiben Ön bármely aukciós termékre licitet tesz az aukció során, ennek a terméknek a licit változásáról emailben üzeneteket küldünk.

4.5. Amennyiben Ön beállítja az automatikus licitet a rendszer automatikusan emeli az Ön licitjét (ha új magasabb licit érkezik) azzal a legkisebb összeggel ami rendszerben be van állítva jelenleg 100Ft. Ez mindaddig így történik amíg az automatikus licit el nem éri az Ön által megadott automatikus licit értékét. Az automatikus licitekről emailben tájékoztatjuk Önt.

4.6. Az aukcióban lehetőség van a licit nyomon követésére amennyiben Ön rákattint  az „Az aukció figyelés beállítása” linkre. Ebben az esetben Ön mindenegyes licitről emailben tájékoztatást kap. Ezt bármikor visszavonhatja ha rákattint ugyanerre a linkre.

4.7. Az aukcióba megadható minimális licit 100Ft a maximális 1000Ft.

4.8. Az aukciót a legmagasabb licitet tevő licitáló nyeri. Az aukció lezárta után a Szervező automatikusan számlázza és szállítja az adott terméket a licitálónak.

4.9. Amennyiben a Szervező nem tudja beazonosítani a licitálót automatikusan a második legmagasabb ajánlatot tevőnek számlázza és szállítja a terméket.

4.10. Abban az esetben ha a sem a legmagasabb és sem a második legmagasabb ajánlattevő sem beazonosítható az aukciós termék nem kerül értékesítésre ebben a formában.

4.11. Licit érvényessége
A Résztvevőknek az aukció időtartama alatt (melyet a Szervező definiál az aukciós kiírásban) lehetőségük van ajánlattételre (licitálásra). A megtett licitértékek kötelező érvényűek a Resztvevők számára, azok módosítására, vagy visszavonására a licit megtétele után nincs mód.


4.12. Licitálás időtartama
A licitálás időtartama a Szervező által előzetesen meghirdetett időintervallum.

4.13. A licit felfüggesztése
A Szervező az árverést az alábbi esetekben tetszőleges ideig az aukció közben is
felfüggesztheti amennyiben az egymással versenyző Résztvevők ajánlatainak intenzitása és körülményei ezt indokolják.

4.14. Licit törlése
A Szervezőnek lehetősége van az aukció közben licitet törölni, amennyiben egy Résztvevő az Üzleti Szabályzatot figyelmen kívül hagyva zavaró licitálásával nagymértekben ellehetetleníti, illetve a többi Résztvevő számára szélsőségesen félrevezetve teszi.

5. Egyéb rendelkezések


5.1. A Szolgáltatás rendszere nem fedi fel a Résztvevők konkrét nevét, csak azt nevet amit a licitáló megad mint Ajánlattevő neve  .
5.2. Minden Resztvevő tudomásul veszi, hogy a regisztráció során megadott adatai bekerülnek a Szolgáltató Adatbázisába, amely adatbázist a későbbiekben is felhasználhatja ajánlatküldési céllal.
5.3 A licit összege bruttó, az Áfa megfelelő adózási jogosultság mellett visszaigényelhető!

JELEN SZABALYZAT MINDEN PONTJÁT, BÁRMELY EZEN PORTÁLON MEGJELENŐ AUKCIÓS AJÁNLATBAN VALÓ RÉSZÉTELEMMEL KAPCSOLATOSAN ELFOGADOM.

 

Jelen módosított szabályzat érvényes és kizárólagos 2013. október. 01.-től

 

Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció