Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

AL-KO Highline Plus 51.6 SP-B Benzines Önjáró fűnyíró

AL-KO Highline Plus  51.6 SP-B  Benzines Önjáró fűnyíró
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
119741
 Gyártó: AL-KO

51cm | 163cm3 | 2,4kW | 37kg

A termék nem rendelhető!
Kérjük válassz másikat a lenti "Hasonló termékek a kategóriában" résznél!
Vásárolj Online Áruhitelre!


Áruhitel elérhető minden 50 000-1 000 000Ft közti Kosár értékre! Az áruhitel elérhető Online ebben az esetben az OTP felületére irányít a rendszer megrendeléskor. De igényelhető személyesen üzletünkben is. FONTOS , hogy az online hitellel történő vásárláskor a készletekről érdeklődj!

5
5.00/5 - 1 értékelés
Leírás

AL-KO Highline Plus 51.6 SP-B önjáró fűnyíró:

 

AL-KO Highline önjáró fűnyíró. Az AL-KO Highline fűnyírók a legmagasabb minőségű termékek, számtalan műszaki újdonsággal és kényelmi funkcióval. Szakkereskedői termék.

 

4 az egyben funkció:

  • Fűnyírás, hagyományos módon, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet.
  • Fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.
  • Mulcsozás, a mulcsozóék felhelyezése után a fűnyíró egészen apróra vágja a kaszálékot, amit szétszórva tápanyagként juttat vissza a földbe. Ez a legkörnyezetbarátabb fűnyírás, de ebben az esetben gyakrabban kell vágni a füvet.
  • Oldalkidobás, a felszerelhető terelő segítségével a fűnyíró oldalirányba szórja ki a levágott füvet. Ilyenkor nincs fűgyűjtés.

 

Briggs,Stratton 650 EXi motor, ami a fejlesztések következtében fejlettebb hűtésrendszerű a megszokottaknál, így az olajat lényegesen hatékonyabban használja fel. Így az olajat nem kell cserélni, csak az elhasznált mennyiséget utántölteni. AL-KO fűnyíró olajcsere nélküli motorral, csupán az első használat előtt kell feltölteni, és az olajszintet rendszeresen ellenőrizni.

 

AL-KO MAX AIRFLOW acéllemezház  a jobb vágás és begyűjtés érdekében. AL-KO mérnöki újítás, aminek következtében a fűnyíróház megnövelt méretű és átalakított hátsó nyílásán keresztül sokkal hatékonyabb a fűgyűjtés. A nehezebb részek a gyűjtő aljára rakódnak, a könnyebbek a felső részébe. Ez a fűnyíró képes kispárna keménységűre megtölteni a fűgyűjtőt, a kiborított nyesedék sokszor nagyobb kupacnak tűnik, mint maga a fűgyűjtő.

 

70 l-es  fűgyűjtő telítettségkijelzővel, EasyClick  fűgyűjtő rögzítés. A telítettség jelző tényleg akkor jelez, amikor a fűnyíró fűgyűjtője teljesen megtelt. Az AL-KO EasyClick fűgyűjtő-rögzítés segítségével végre végtelenül egyszerűvé vált a fűgyűjtő visszahelyezése, mert a vezetővállak pontosan a helyükre vezetik a tartófüleket. Merev, műanyag fűgyűjtővel, mert ezzel lehet a leghatékonyabban megoldani a fűgyűjtést.

 

Aszimmetrikus AL-KO fűnyíróházzal, ami azt jelenti, hogy a fűnyíró háza nem szimmetrikusan helyezkedik el a négy kerék között, hanem egy kissé eltolva az egyik oldal felé. Ennek eredményeként a fűnyíróház oldalra "kilóg" az oldalsó kerekek síkjából. Ennek következtében a fűnyíró teljesen levágja a füvet a kerítések mellett, vagy a fák, oszlopok körül is.

 

Központi vágásmagasság állítás a hátsó keréknél található állítókarral. Ez a fűnyíró 7 magassági fokozatban képes vágni a füvet.

 

Exkluzív, ergonomikusan kialakított vezetőkar komfortos puha fogantyúval, soha nem volt még ilyen kellemes a fűnyírás. Elegáns kialakításával kitűnik más gyártók termékei közül. A fűnyíró tolókar tároláshoz, szállításhoz egyszerűen összehajtható.

 

Hátsókerék hajtás 1-fokozat. Az AL-KO önjáró fűnyírók hátó kerék hajtásúak, ez a változat fix sebességű, kb 3,5 km/h. Ez a legkényelmesebb tempó a legtöbb ember számára.

 

Praktikus  elülső védőburkolattal, ennél fogva könnyű megemelni az elejét,  A fűnyíró a tolókar összehajtása után egyszerűen a hátsó kerekére állítható. ebben a stabil állapotban kényelmesen tárolható, a fűnyíróház és a fűnyírókés tisztítható.

 

XXL- nagyméretű, golyóscsapágyazott kerekek –hosszú élettartam, könnyű haladás. A széles fűnyírókerekek nem tapossák le a füvet, nem marad csík utánuk.

Leírás

Fűnyírómotor Briggs&Stratton 650 EXi Readystart, 163 cm3
Fűnyíró vágószélesség 51 cm
Fűnyíró vágásmagasság 3-8 cm
Fűnyírásra ajánlott terület 1800 m2
Magasságállítás központi fűnyíró vágásmagasság állítás 7 fokozatban
Fűgyűjtő űrtartalma 70 L, tartós műanyagból
Fűnyírókerekek elöl 200 mm, hátul 280mm, duplán golyóscsapágyazott
Fűnyíróház anyaga acélházas
A fűnyíró súlya 37 kg
Garancia 3 év

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.



Minden termékre 1+2 év garanciát vállalunk, ezeket a termékeket regisztrálni kell: AL-KO weboldalán!

A regisztrációra a vásárlástól számított 3 hónapig van lehetőség!



Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
AL-KO
119741

Adatlap

Hajtás
Önjáró

Megadott referenciák

Vásárolj hitelre! Online hitelbírálattal! FIGYELEM mielőtt elindítja a hitelkérelmet kérjük érdeklődjön a termék(ek) elérhetőségéről! 0621333-2021 vagy info@szerszamdoboz.hu
4 hasonló termék a kategóriában

Metabo WEV 15-125 Quick Sarokcsiszoló állítható sebességgel

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

1550W - 125mm

Ár 74 930 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*

Metabo STEB 65 Quick Szúrófűrész

Raktáron- Raktáron

450 W - 3000 löket/perc

Ár 29 290 Ft
0 1 2 3 4 (3)
Bővebben
Utolsó darabok raktáron

Metabo ASA 32 L Száraz-nedves porszívó

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

1200W 32L

Ár 74 930 Ft
0 1 2 3 4 (1)
Bővebben
Rendelésre*

HECHT 746 Benzines Kapálógép

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

139cm3 – 36-60cm – 36kg

Ár 134 990 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*

Blog

Értékelések (1)


Sep 16, 2016
5
(5/5
Remek
Remélem eredeti Briggs&S. motor van benne és nem pl. kínai! Az még érdekelt volna, hogy részletre vásárolható e?
 
oldal:1

Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat